Opis
Priprema : Suha svinjska crijeva namačite 15 minuta u toploj vodi, temperature 20-25°C.
Prije punjenja, kratko ostavite crijeva van vode, da se ocijedi višak. Nakon toga možete započeti proces punjenja crijeva.
Skladištenje : Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi 15-20°C
Zašto odabrati nas:
Naše iskustvo u prodaji i distribuciji suhomesnatih proizvoda i opreme osigurava vam pouzdanost i kvalitetu. Uvijek smo dostupni za savjete i podršku, pomažući vam u odabiru najboljih proizvoda za vaše potrebe. Svi naši proizvodi su pakirani u originalnoj tvorničkoj ambalaži, s garancijom kvalitete.
Niste sigurni koji proizvod vam je potreban i voljeli biste dobiti naš savjet prema individualnoj potrebi? Slobodno nam se javite ovdje.
U našoj ponudi pronaći možete sve proizvode za kolinje na jednom mjestu – od mašina za mljevenje mesa i vrhunskih noževa i oštrača, do punilica za kobasice, crijeva i začina!