Opis
Papar zeleni, u zrnu
Zeleni papar se proizvodi isto kao crni, dakle bere se prije zrelosti s tim da se prilikom obrade pazi da ne fermentira. Zeleni, bijeli i crni papar plod su iste biljke, latinskog naziva Piper nigrum. Najljući je crni papar pa zatim slijedi bijeli i zeleni papar. Crni i zeleni papar aromatičniji su od bijelog papra, dok crveni papar kombinira ljutinu bijelog i zelenog papra. Kao začin počeo se koristiti još u vrijeme starih Grka. Papar je najprodavaniji začin u SAD-u!
Energetska vrijednost (kJ/kcal) 1590/380
Masti 2,9 g
od kojih zasićene masne kiseline 1,4 g
Ugljikohidrati 77,6 g
od kojih šećeri 0,9 g
Bjelančevine 11,5 g
Sol 0,05 g
Zašto odabrati nas?
Naše iskustvo u prodaji i distribuciji suhomesnatih proizvoda i opreme osigurava vam pouzdanost i kvalitetu. Uvijek smo dostupni za savjete i podršku, pomažući vam u odabiru najboljih proizvoda za vaše potrebe. Svi naši proizvodi su pakirani u originalnoj tvorničkoj ambalaži, s garancijom kvalitete.
Niste sigurni koji proizvod vam je potreban i voljeli biste dobiti naš savjet prema individualnoj potrebi? Slobodno nam se javite ovdje.
U našoj ponudi pronaći možete sve proizvode za kolinje na jednom mjestu – od mašina za mljevenje mesa i vrhunskih noževa i oštrača, do punilica za kobasice, crijeva i začina!