Opis
Kolageno crijevo fi 100 – 120 za vratinu, buđolu, duljina 50 metara, prozirno
Kolageno crijevo dobivena su od goveđeg potkožnog tkiva (kolagen) kao osnovna sirovina za izradu ovitaka. Karakteristična su po svojoj propusnosti na dim i zrak. Kolageni ovitci tijekom procesa zrenja salama prate proizvod te ujedno omogućuju isparavanje vlage napunjenog proizvoda.
Prirodne sirovine od kojih su načinjena kolagena crijeva, razlog je zašto su omiljena u svim uspješnim proizvodnim procesima za prvu klasu kobasica i salama. Kolagena crijeva imamo u različitim dimenzijama i za različite potrebe. Prije kupovine, ako niste sigurni bilo bi dobro da se posavjetujete sa našim trgovcima koji će vam pomoći pri odabiru prave dimenzije za vas. Kolagena crijeva fi 100-120 su prvenstveno namijenjena za vratinu i buđolu pa ih zbog toga najviše prodajemo baš za tu namjenu.
Sve vrste kolagenih crijeva potražite u našim trgovinama i u našem webshopu.
Uvjerite se sami u kvalitetu naših proizvoda!
Zašto odabrati nas?
Naše iskustvo u prodaji i distribuciji suhomesnatih proizvoda i opreme osigurava vam pouzdanost i kvalitetu. Uvijek smo dostupni za savjete i podršku, pomažući vam u odabiru najboljih proizvoda za vaše potrebe. Svi naši proizvodi su pakirani u originalnoj tvorničkoj ambalaži, s garancijom kvalitete.
Niste sigurni koji proizvod vam je potreban i voljeli biste dobiti naš savjet prema individualnoj potrebi? Slobodno nam se javite ovdje.
U našoj ponudi pronaći možete sve proizvode za kolinje na jednom mjestu – od mašina za mljevenje mesa i vrhunskih noževa i oštrača, do punilica za kobasice, crijeva i začina!
Napomena: slike su simbolične.