Opis
Kolagena crijeva dobivena su od goveđeg potkožnog tkiva (kolagen) kao osnovna sirovina za izradu ovitaka. Karakteristična su po svojoj propusnosti na dim i zrak. Kolageni ovitci tijekom procesa zrenja salama prate proizvod te ujedno omogućuju isparavanje vlage napunjenog proizvoda.
Prirodne sirovine od kojih su načinjena kolagena crijeva, razlog je zašto su omiljena u svim uspješnim proizvodnim procesima za prvu klasu kobasica i salama. Kolagena crijeva imamo u različitim dimenzijama i za različite potrebe. Prije kupovine, ako niste sigurni bilo bi dobro da se posavjetujete sa našim trgovcima koji će vam pomoći pri odabiru prave dimenzije za vas. Kolagena crijeva fi 100-120 su prvenstveno namijenjena za vratinu i buđolu pa ih zbog toga najviše prodajemo baš za tu namjenu.
Sve vrste kolagenih crijeva potražite u našim trgovinama i u našem webshopu.
Uvjerite se sami u kvalitetu naših proizvoda!
Napomena: slike su simbolične.