Pretraži

Rezač špeka na kockice, s gibljivim noževima

270.00  (2,034.32 kn)

Dimenzija narezane slanine (mm) : 6 x 6 x 6

free-delivery-p8r11hg18j5i9cor5gxv9cqknlang6d2xmhm2u34lc-1-poxx36ff1fz7ompvods7mb7f847cxi05nnpq40voxs (1)

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 150€!

call-poxx42dxht6yndfghrliz353f7tu77j141w8ffkb28 (1)

Naruči telefonski

098/993-8092 (Igor)

SKU 700-0258 Kategorije , ,
Podijeli:

Opis

Rezač špeka na kockice , s gibljivim noževima namijenjen je rezanju slanine na kockice. Vodoravni noževi su pomični te se oni pomiču lijevo-desno, dok se okomiti noževi pomiču gore-dolje.
Tako narezane kockice slanine upotrebljavaju se u proizvodnji suhomesnatih proizvoda kao što su suhe salame, domaće dimljene kobasice itd.
Rezač špeka na kockice vrlo je jednostavan za uporabu.
Kapacitet: do 20 kg slanine na sat.
Potpuno nehrđajući materijali.

Rezač špeka na kockice , s gibljivim noževima nalazi se u kategoriji naših Top proizvoda.

Zemlja porijekla: Slovenija.

Distributer: Trgovina Plod d.o.o., Ljudevita Gaja 6, 49000 Krapina.

Kratko o nama

Više od 30 godina iskustava u prodaji, a od samih početaka naš cilj je širenje asortimana i prilagodba tržištu, kao i stvaranje zadovoljnih kupaca. Kroz godine uvijek osluškujemo potrebe naših kupaca te rado pronalazimo rješenja i udovoljavamo njihovim potrebama. Uvijek smo dostupni na telefonu, mobitele i e-mailu te nas možete kontaktirati i za razne savjete koji su vam potrebni prilikom rukovanja kupljenih proizvoda. Uvijek se možete osloniti na iskustvo i znanje naših djelatnika i pomoć pri izboru najboljeg ili najprikladnijeg proizvoda za vas.

Proizvodi u našoj ponudi su od renomiranih svjetskih proizvođača pa samim time u našoj ponudi možete naći i rezervne dijelove. Svi proizvodi su novi, pakirani u originalnoj tvorničkoj ambalaži, imaju garanciju i osiguran servis. Isto tako, ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni sa našim proizvodom ili vam jednostavno cijena ne opravdava kvalitetu, isti možete vratiti u bilo koju našu trgovinu u zakonskom roku. U slučaju da na našem web shopu ne nalazite proizvod koji vam je prijeko potreban, možete nas kontaktirati i pokušat ćemo vam pomoći u nabavi istog.

U svakom slučaju provjerite našu ponudu i pokušajte naći nešto za sebe. Bilo bi nam zadovoljstvo da baš Vi postanete naš zadovoljan  kupac.

 

Dodatne informacije

Težina 6 kg