Pretraži

Nož Dick 8 2357, ubodni bodež, ErgoGrip, plavi

38.25  (288.19 kn)

Kataloški broj 8 2357 21

Nož sa dvije oštrice, bodež.

Dužina 21 cm.

free-delivery-p8r11hg18j5i9cor5gxv9cqknlang6d2xmhm2u34lc-1-poxx36ff1fz7ompvods7mb7f847cxi05nnpq40voxs (1)

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 150€!

call-poxx42dxht6yndfghrliz353f7tu77j141w8ffkb28 (1)

Naruči telefonski

098/993-8092 (Igor)

SKU 700-0154 Kategorije , ,
Podijeli:

Opis

Ubodni nož, oštrica sa oba dvije strane noža.

Dužina oštrice 210 mm.

Kataloški broj 8 2357 21

Dick noževi za meso su izrađeni isključivo od visokolegiranog nehrđajućeg čelika. Ovaj osnovni materijal osnova je za daljnju obradu noža gotovog kvaliteta.

Nož se izrađuje od posebno valjanih, konusnih šipki. Otvrdnjavanje kao sljedeći korak značajno pridonosi kvaliteti noža. Sirova se tijela očvršćuju pod zaštitnim plinom u neprekidnom procesu pri preko 1.000 ° C. Sustavi su vrhunski i jamče definirani i kontrolirani postupak očvršćivanja. Izbjegava se bilo kakav kontakt s kisikom, jer će u protivnom površina skalirati. Budući da je očvrsli čelik neelastičan, najveći stres u čeliku mora se ukloniti temperiranjem na temperaturama do 250 ° C, odnosno molekule čelika moraju se “poravnati”. To daje noževima željenu elastičnost i žilavost. Stvarno brušenje oštrice vrši se posebnim CNC-kontroliranim potpuno automatskim brusilicama, koje jamče stalnu kvalitetu. Daljnje poliranje osigurava ravnomjernu, finu površinu.

Ručka je pričvršćena nakon postupka brušenja. Ručka na noževima je oblikovana pomoću posebnog postupka. Ovom metodom oštrica i ručka čvrsto su povezani jedan s drugim bez zazora. Ručka je higijenski savršeno izrađena od visokokvalitetne, neklizajuće i otporne plastike bez abrazije. Noževi su naravno sigurni i u perilici posuđa i otporni na toplinu do 130 ° C.

Konačni odbitak rezne ivice obavljaju stručnjaci na strojevima koji su razvijeni unutar kuće i daju nožu optimalnu sposobnost rezanja. Laserski uređaji za mjerenje kuta koriste se za provjeru da li je osiguran optimalan kut brušenja i struganja. Kontrole procesa provode se nakon svakog od oko 25 radnih koraka, koji su dokumentirani. Uostalom, svaki nož dobiva prepoznatljivu oznaku F. Dick, koja stoji za kvalitetu i tradiciju.

Uz stalne kontrole kvalitete tijekom proizvodnje, svi proizvodi su također podvrgnuti strogoj završnoj kontroli. Jer kvaliteta je za Friedra. Dick nije pitanje, već odgovor.

Friedr. Dick nudi pravi nož za svaku svrhu i rez, bilo s kratkom ili dugom oštricom, čvrstom ili fleksibilnom, uskom ili širokom, glatkim reznim rubom, nazubljenim rubom F. Dick proizvodi su za visoku kvalitetu kao što su izvrsna sposobnost rezanja i dobro zadržavanje rubova. Doživite vrhunsko iskustvo iznenađujuće osjetljivosti i savršenstva s noževima F. Dick. Noževi su jednostavni i precizni za vođenje i proizvode prekrasan, čist rez. Zbog uravnotežene tvrdoće, imaju znatno manju potrošnju materijala, a zbog visokog zadržavanja na rubu potrebno je manje preoblikovanje.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg